Monique Joos

WECHELDERZANDE - BELGIUM

Wij streven om een gezonde, familie gerichte en een voornamelijk veelzijdige hond te fokken. Daarom verkiezen we enkel de beste huisgezinnen voor onze puppies, gezinnen waar onze puppies een leven lang zullen floreren. We vinden het een eer dat u ons verkiest om uw toekomstige metgezel aan te schaffen en wij hopen dat u het zelfde naar ons toe voelt.”

Af en toe fokken wij een nestje uit weloverwogen combinaties. Gezondheid, karakter en schoonheid zijn bij ons een "top prioriteit" ! Wij vinden het totaal onverantwoord om bullmastiffs in een kennel te houden. De Bullmastiff en Franse bulldog zijn honden die bij hun familie willen zijn en de meest harde straf voor hen is alleen te worden gelaten...daarom worden al onze pups in huiselijke kring grootgebracht. Hierdoor krijgen ze een degelijke sociale basis mee wanneer ze later bij hun nieuwe eigenaar terechtkomen. Vanaf de leeftijd van 5 weken maken zij kennis met de volwassen roedel en met hun omgeving. Nieuwe eigenaars kunnen rekenen op een levenslange bijstand bij de opvoeding en levensloop van hun hond. Tevens zijn al onze pups, voorzien van een schriftelijke garantie en DNA certificaat. Op de volgende pagina's houden we U op de hoogte van geplande nestjes en beschikbare pups. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en/of reservatie.

Bullmastiff pups FRANSE BULLDOG pups
BULLMASTIFFS PLANNING FRANSE BULLDOGS PLANNING

 

WELDRA PUPS

 

bullmastiff.joos@telenet.be

 

meer info...

 

 

VOORLOPIG GEEN PUPS

 

WIJ FOKKEN UITSLUITEND PUPS MET KMSH STAMBOOM CATEGORIE 1

 

***

Wij zijn tevens lid van de VLAAMSE FOKKERIJCOMMISSIE. Al onze honden voldoen aan de rasfiches die deze vereniging in samenwerking met de Vlaamse overheid als fokvoorwaarden heeft opgesteld.

MEER INFO

<                                  >

 Tel. +32 (0)3 663 07 46     Gsm. +32 (0)499766181

FOLLOW  US

bullmastiff.joos@telenet.be